Επικοινωνηστε μαζι μας στο http://www.tokoukesi@hotmail.com
Γίνε συγγραφέας και εσύ στο Blog του χωριού μας!! Όσο πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙEIΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ


Για αστικές περιοχές όπου υπάρχει κεντρικό δημοτικό δίκτυο υδροδότησης, η γεώτρηση χρησιμοποιείται για εξωτερική ή εσωτερική χρήση. Επιτρέπεται γεώτρηση όταν υπάρχει κήπος 600 μέτρα και δεν υπάρχει άλλη γεώτρηση σε απόσταση 200 μέτρων.
Για αστικές περιοχές όπου δεν υπάρχει κεντρικό δημοτικό δίκτυο υδροδότησης, λόγω της ανάγκης ύδρευσης για οικιακή χρήση, επιτρέπεται γεώτρηση όταν δεν υπάρχει άλλη γεώτρηση σε απόσταση 50 μέτρων.
Για αγροτική χρήση απαιτείται έκταση 5 στρεμμάτων και υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει άλλη γεώτρηση σε απόσταση 200 μέτρων.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει δημοτική γεώτρηση σε απόσταση 500 μέτρων.


Ο ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΤΕ Κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΗΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΩ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΨΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.


Y.Γ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ??????
ΑΛΛΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Κ ΟΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΕ!Ο ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ,ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Κ ΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΟΚΟΣΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ!ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
Κ (καλα σας κανανε!)ΕΤΣΙ Κ ΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!
ΠΡΟΚΟΠΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΒΡΗ ΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΟΔΗΜΟΤΗΣ . ΠΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΝ ΞΕΡΗΣ ........

Ανώνυμος είπε...

ANTE MHNA ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΣΟΥ ΦΕΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΥΒΙΚΟ;ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΝΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΨΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΡΟ 30 ΕURO TO BYTIO.


Ο ΞΕΔΙΨΑΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΕ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΕ.ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ .Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΙ .ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΕ ΤΟ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ .-

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΚΕΣΙΩΤΗΣ ΘΑ ΔΙΨΑΕΙ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ