Επικοινωνηστε μαζι μας στο http://www.tokoukesi@hotmail.com
Γίνε συγγραφέας και εσύ στο Blog του χωριού μας!! Όσο πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ




Στα διόδια Ελευσίνας , οι μπάρες δεν είναι αρθρωτές, όπως επιβάλλουν οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί ασφαλείας , Πολλά είναι τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε απο ανθρώπους που τους εκβιάζουν να πληρώσουν τα διόδια ή να εγκλωβιστούν μεταξύ μπάρας και κώνου, περιμένοντας την τροχαία, η οποία τις περισσότερες φορές δεν εμφανίζεται.

Η πρακτική αυτή της εταιρίας είναι τελείως παράνομη. Ο εγκλωβιζόμενος οδηγός έχει το δικαίωμα να κάνει μήνυση σε βάρος του υπαλλήλου, του επόπτη και της εταιρίας για παρακώλυση συγκοινωνιών και παράνομη κράτηση.

Αν θέλει να αποφύγη αυτή την διαδικασία και αφού διαμαρτυρηθεί έντονα έχει τις εξής δυνατότητες:

1. Αν έχετε και άλλους συνεπιβάτες , μπορούν να σηκώσουν την μπάρα ή να την παραμερίσουν (εάν η μπάρα υποστεί οποιαδήποτε φθορά είναι ευθύνη αποκλειστικά της εταιρίας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ που δεν χρησιμοποιεί αρθρωτές μπάρες ασφαλείας)

2. Αν είστε μόνος :

α. βγάζετε τον κώνο που έχουν τοποθετήσει απο πίσω απο το αυτοκίνητο

β. Κάνοντας όπισθεν πηγαίνετε στην διπλανή ουρά

γ. Κολλάτε απο πίσω στο προηγούμενο αυτοκίνητο και αφού σηκώθει ή μπάρα μόλις περάσει περνάμε και μείς κολλητά πριν προλάβει να κατέβει η μπάρα.Η τελευταία αυτή μέθοδος είναι δοκιμασμένη απο πολλους συναγωνιστές οδηγούς που αρνουμενοι τον εκβιασμό των ιδιωτικών εταιριών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια: